Следвайте Гласове в Българите ще бъдат информирани за всичко, касаещо приемането

...
Следвайте Гласове в Българите ще бъдат информирани за всичко, касаещо приемането
Коментари Харесай

Популяризират влизането ни в еврозоната с безплатна телефонна линия и евромобил

Следвайте " Гласове " в 
Българите ще бъдат осведомени за всичко, касаещо приемането на еврото благодарение на нова тактика

За да бъдат българите оптимално осведомени за влизането в еврозоната, беше призната тактика за информация и гласност на присъединението на България към еврозоната от профилирания съвет към Министерство на финансите.
Целта на Комуникационната тактика е да разпространява процеса на подготовка на страната ни за присъединение към еврозоната, защото замяната на лв. с евро ще засегне всеки човек, живеещ или пътуващ от и до България. Важна цел на тактиката е да се обяснят всички елементи на българите, тъй че да бъдат разсеяни страховете по отношение на повишаване на цени и други. 
Предоставената информация би трябвало да е цялостна и налична и да е съобразена с другите целеви групи. Информацията, обвързвана с приемането на еврото, следва да е налична и за хора със специфични потребности. Освен на български, информацията следва да се изготви и на други езици.

Основни тематики
Основните тематики в разяснителната политика ще бъдат обменният курс на лв. и евро, отбраната на потребителите и по какъв начин да търсим правата си, в случай че усетим, че търговци злоупотребяват с нас. Информацията ще се популяризира по всички подобаващи канали - телевизия, радио, обществени медии, интернет страници, печатни материали, обществени събития и други.
Телефонна линия за еврото и евромобил
Поради високата социална значителност на процесите по подмяна на лв. с евро, ще бъде открита специфична телефонна линия. Телефонът ще е безвъзмезден за обаждащите се, като ще работи от понеделник до петък от 09 до 19 часа. За колцентъра е належащо да бъдат наети и подготвени най-малко 10 оператори, които навреме и умело да дават отговори на въпросите на всеки заинтригуван. Официалното разкриване на телефонната линия е уместно да започва сред 12 и 6 месеца преди датата на въвеждане на еврото в България, и да продължи до края на интервала, в който левът и еврото ще бъдат по едно и също време законно платежно средство. 
Освен това особено брандиран автомобил ще пътува из страната в границите на 100 дни преди въвеждането на еврото, за информация за евро валутата. Маршрутът може да включва както огромните обитаеми места, по този начин и отдалечени места. Чрез него ще се дава бързо и по-качествено информация, както и рекламни материали. Посещението на евромобила ще бъде със съпътстващо събитие с присъединяване на известни лица, част от осведомителната акция, и потреблението на разнообразни аудиовизуални техники.

Източник: бТВ
 
 
 
11 Ное 2022333711 Ное 202252111 Ное 202211111 Ное 2022105911 Ное 202226011 Ное 2022530КоментариЕвроатлантиците не може ли всичките стотина хиляди да се качите на евромобили и да отидете да живеете в еврозоната11 Ное 2022 17:00ч.
Не звънете, не пишете и не си идвайте.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022142619 Окт 202275809 Ное 202267524 Sep 20222614
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР